maandag 6 december 2021

Alles over Dordrecht

Sfeervolle fiets-wandeltocht door de Sterrenlanden.

14 september 2016 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - In het kader van 50 jaar Stralend Sterrenburg werd er op zaterdag 10 september een zogenaamde fiets-wandeltocht door Sterrenburg gehouden. Het vertrek was vanaf ‘s Heeren Loo aan de Grafelijkheidsweg 82, waar om 10.45 uur de officiële opening was verricht.

Tussen 10.00 en 16.00 uur 's middags konden tal van locaties in Sterrenburg worden bezocht, zoals ‘s Heeren Loo Auriga, Tuinvereniging Kringloop, paardenmelkerij De Griendheuvel, de Overweg, B&B ‘’Je van Het”, de expositie van het jonge talent uit Sterrenburg: Heidi-Lise Dings in de Ontmoetingskerk, en ga zo maar door. Kortom, een bijzonder leuk initiatief.

Foto's © John van der Laan.

Zie ook:

Lees meer over:

50 jaar tocht Sterrenburg
Deel dit bericht met je vrienden!