Saturday 18 September 2021

Alles over Dordrecht

Philip Elzerman blijft zich verwonderen

8 september 2016 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - De lijfspreuk van Philip Elzerman is: ‘Blijf je verwonderen’. Hij bracht zijn jeugd door in Indonesië. Het is een periode die hem tot op de dag van vandaag blijvend heeft beïnvloed. Zo zwerft hij door de stad, vertelt hij beeldend over zijn favoriete plek in Dordrecht en pleit hij voor een onregelmatig bestaan.

Veel mensen kennen hem als oud-journalist van weekblad Merwesteyn, en natuurlijk ook als zanger van de legendarische band The Zipps. Een band die in 1968 optrad op een festival in de Haagse Houtrusthallen in het illustere gezelschap van bekende Britse groepen als Pink Floyd, The Who, Cream en Small Faces. Het interview is hieronder terug te zien.

Deel dit bericht met je vrienden!