zondag 17 januari 2021

Alles over Dordrecht

Skatepark Dordrecht aan de Dokweg in Dordrecht is klaar en werd feestelijk geopend

5 september 2016 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Op zaterdag 3 september om 12.00 uur werd het skatpark Dordrecht officieel geopend door wethouder Rinette Reynvaan.

Sinds 16 juli maken de skaters al volop gebruik van het skatepark. Het park is toen officieus in gebruik genomen en skaters vanuit de hele regio komen er inmiddels naar toe.

Begin december 2015 startte de gemeente Dordrecht met de sloop van het verouderde Skatepark Dordrecht. De lokale skaters hebben samen met ontwerper Daan den Houter het nieuwe, ideale park ontworpen.

Zij hebben ook financieel een steentje bijgedragen aan het eindproduct. Skatepark Dordrecht ligt aan de Dokweg (onder de Zwijndrechtse brug).

Skatepark Dordrecht aan de Dokweg in Dordrecht is klaar. Op zaterdag 3 september om 12.00 uur wordt het park officieel geopend door wethouder Rinette Reynvaan. Sinds 16 juli maken de skaters al volop gebruik van het skatepark. Het park is toen officieus in gebruik genomen en skaters vanuit de hele regio komen er inmiddels naar toe.

Begin december 2015 startte de gemeente Dordrecht met de sloop van het verouderde Skatepark Dordrecht. De lokale skaters hebben samen met ontwerper Daan den Houter het nieuwe, ideale park ontworpen. Zij hebben ook financieel een steentje bijgedragen aan het eindproduct. Skatepark Dordrecht ligt aan de Dokweg (onder de Zwijndrechtse brug).

Foto's: Wim van de Pol.

Lees meer over:

wethouder dokweg skaters
Deel dit bericht met je vrienden!