Friday 17 September 2021

Alles over Dordrecht

Aanhouding na steekincident Bankastraat

19 augustus 2016

DORDRECHT -  Een 43-jarige Dordtenaar werd woensdagavond in een woning op de Bankastraat gestoken met een mes. De verdachte, een 21-jarige Dordtenaar, werd kort daarna aangehouden op de Transvaalstraat.

De mannen, bekenden van elkaar, waren beiden op de Bankastraat aanwezig toen zij onenigheid kregen. De mannen raakten met elkaar in gevecht. Tijdens dit gevecht liep de 43-jarige man steekwonden op. De andere aanwezigen probeerden hen uit elkaar te halen en belden het alarmnummer. De 21-jarige man ging er vandoor richting de Riouwstraat.

Het signalement van de verdachte en zijn vluchtrichting werd direct aan alle in de buurt zijnde politiewagens door gegeven. Op de Transvaalstraat zag een agent, die op zoek was naar deze verdachte, een man rennen die aan het opgegeven signalement voldeed. Hij is aangehouden. De 43-jarige man is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Rotterdam.

Deel dit bericht met je vrienden!