Friday 17 September 2021

Alles over Dordrecht

Kees Thies luidt noodklok over leegstand V. en D. pand Dordrecht

18 augustus 2016

DORDRECHT - Columnist Kees Thies luidt vandaag in het AD/DD de noodklok over de toekomst van het leegstaande pand  V. en D. Hij heeft geen enkel vertrouwen in een projecdtontwikkelaar, die de ontwikkelingen afwacht net zoals het Stadskantoor.

Thies vermoedt dat de leegstand is bedoeld om de maximale prijs voor het pand te vangen. De columnist hoopt juist snel op creatieve plannen. Hij vreest echter voor een toekomst die bij andere panden aan de Voorstraat al zichtbaar is: Blijvende leegstand met alle gevolgen van dien.

(eerder bericht uit Stem van Dordt)

DORDRECHT – Rond het leegstaande grote pand van eens warenhuis V. en D. in  Dordrecht zijn geen ontwikkelingen te melden. Daarmee opent de Stem van Dordt woensdag.

Een aantal maanden geleden gonsde het van de ideeën en plannen om het warenhuis tussen Scheffersplein en Statenplein niet te lang leeg te laten staan. In andere steden werd zelfs tijdelijk gebruik mogelijk te maken, maar Dordt is zover nog niet.
,,Niemand wil pand V. en D”, luidt zelfs de kop van de opening van de Stem  van Dordt. De gemeente Dordrecht zegt de ontwikkelingen nauwlettend te volgen.

Volgens de krant komen er veel reacties van lezers binnen die zich afvragen war er nu gaat gebeuren.

Lees meer over:

Stem van Dordt V. en D.
Deel dit bericht met je vrienden!