woensdag 1 december 2021

Alles over Dordrecht

Grote drukte op Dordtse Pasar Malam

15 augustus 2016 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - ,,Een kwartier na openingstijd zaten alle terrassen van de restaurants op het Statenplein al vol'', wachtrijen voor de Indische broodjes, spekkoek en gebakken banaan. De Dordtse Pasar Malam is een feit en trok gisteren al een recordaantal bezoekers. Volgens de GGD trok de pasar vorig jaar op zondag tussen de 23.000 en 25.000 bezoekers.

De eerste dag is volgens bezoekers al een succes. Even snel een rondje lopen langs de kramen met boeddha beeldjes, wierookstokjes, Indonesische kleding en talloze toko's op de Dordtse Pasar Malam zit er niet in: het is druk en niet zo'n beetje ook.

Foto's: Wim van de Pol.

Zie ook:

Lees meer over:

statenplein pasar malam
Deel dit bericht met je vrienden!