dinsdag 28 september 2021

Alles over Dordrecht

Fantasierijke films in de rest van de vakantie (Filmladder week 33-2016)

10 augustus 2016 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - FILM IN DE TUIN heeft a.s. vrijdag 12/8 de fantasierijke komedie LE TOUT NOUVEAU TESTAMENT. Een film uit België van Jacco van Dormael, die zichzelf de vraag stelde "gaan mensen anders leven als ze weten wanneer ze sterven?". Het antwoord is een originele film waarin God woont in Brussel en niet barmhartig maar sjachrijnig de mensheid bestuurt. Zijn dochter is het zat en hackt zijn computer. Ze stuurt ieder mens zijn geplande sterfdatum. En dat gaat het leven los en verliest God zijn grip. Met korte inleiding starten we om 22.00 uur.

De Tuinfilm die vorige week veel succes oogstte, gaat deze week regulier in première. CAFÉ SOCIETY is de nieuwe romantische komdedie van Woody Allen. Opnieuw een leuke - en dit keer ook heel weelderige - film over het grote misverstand tussen mensen dat liefde heet.

Ook aanbevolen is EL OLIVO. Een intieme en persoonlijke film over Alma, die zich het verdriet van haar opa aantrekt over het verlies van een 1000-jaar oude olijfboom. Ze besluit de boom terug te gaan halen naar hun familiedomein.

In de laatste week van de vakantie nog een paar dagen met extra middagvoorstellingen van het gevarieerde programma aan familiefilms.

Lees meer over:

movies cinema
Deel dit bericht met je vrienden!