Thursday 16 September 2021

Alles over Dordrecht

WSB Solutions en FC Dordrecht verlengen sponsorcontract

4 augustus 2016 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT -  Ook komend voetbalseizoen blijft WSB Solutions uit Hardinxveld-Giessendam sponsor van FC Dordrecht. Als lid van de Business Club en als sponsor blijft het IT-bedrijf de club uit de Jupiler League steunen en verzorgt het ook komend jaar de bedrijfsautomatisering binnen de voetbalclub.

Met de sponsoring wil WSB Solutions haar naamsbekendheid in de regio blijven vergroten. Bart Rietveld, directeur van WSB Solutions: “We zijn nu voor het derde jaar op rij sponsor van FC Dordrecht. We zijn blij een bijdrage te kunnen blijven leveren aan de verdere ontwikkeling van FC Dordrecht en de automatisering van de organisatie voor onze rekening te blijven nemen. Daarnaast hebben we gemerkt dat de sponsoring goed is voor onze naamsbekendheid in de regio en dat is natuurlijk zakelijk gezien weer interessant. Maar ook het lidmaatschap van de Business Club biedt zakelijk kansen, we hebben de afgelopen jaren mede daardoor al een paar mooie samenwerkingen aan mogen gaan. We kijken dan ook weer uit naar een mooi en sportief voetbalseizoen.”

Hans de Zeeuw, algemeen directeur bij FC Dordrecht is ook blij met de verlenging van het sponsorcontract: “Er zijn drie zaken waar wij als club niet zonder kunnen: trouwe supporters, sponsors en goed personeel. Met WSB Solutions hebben we een goede sponsor die ons personeel, inclusief vrijwilligers, helpt hun werk goed te doen. WSB Solutions verzorgt de bedrijfsautomatisering binnen onze organisatie door middel van hun WSB Cloud oplossing. Hierdoor kunnen medewerkers overal bij hun e-mail en bestanden en werken ze beter samen. Daarnaast kan ik me geen competitiewedstrijd herinneren dat hun zes business seats niet allemaal bezet waren. Je zou ze dan ook trouwe supporters kunnen noemen. Ook binnen onze Business Club denken ze proactief mee. Dat maakt WSB Solutions tot een gewaardeerde sponsor.”

FC Dordrecht speelt haar eerste competitiewedstrijd van het seizoen op vrijdagavond 5 augustus thuis in het eigen Riwal Hoogwerkers Stadion tegen FC Oss, het nieuwe Jupiler League seizoen gaat dan dan echt van start. De Schapenkoppen nemen het op tegen het Brabantse FC Oss. Met goede moed begint FC Dordrecht aan het gloednieuwe seizoen waarin volop kansen liggen voor de ploeg van trainer Gérard de Nooijer.

In de zomer zijn er een aantal spelers vertrokken maar ook aangetrokken.
Het doel op de Krommedijk wordt vanaf dit seizoen bewaakt door de van ADO Den Haag gehuurde Tim Coremans, met Max Verkade (uit de jeugdopleiding van Excelsior) als tweede reddende engel. Everon Pisas is na zijn Roemeense avontuur weer teruggekeerd in de Tempel der Beschaving. Naast Pisas tekende Jordy Vleugels voor twee jaar bij de Dordtse club.

Nieuwkomers Rodney Klooster en Anthony Berenstein zijn respectievelijk van Excelsior en FC Utrecht overgekomen. Er is een nieuwe Joris in de selectie, namelijk Joris Kramer, net als Joris van Overeem gehuurd van AZ. Verdediger Erol Alkan verruilde het Turkse Hatayspor voor FC Dordrecht.

Naast al deze nieuwelingen is er ook nog een oude bekende, Mawouna Amevor is namelijk weer terug op de Krommedijk. Ook veel jonge jongens hebben in de voorbereiding een kans bij het eerste team gekregen waaronder Bradley de Nooijer, Nick Hak en Cerezo Hilgen. Zij hopen uiteindelijk door te breken bij de hoofdmacht van FC Dordrecht.

Tekst: Niels Beenakkers.

Lees meer over:

voetbal FC Dordrecht
Deel dit bericht met je vrienden!