Friday 17 September 2021

Alles over Dordrecht

Nog geen seizoenkaart ontvangen? 'Geen paniek, ze komen eraan'

1 augustus 2016 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Vrijdag 5 augustus begint de competitie weer. Nog geen seizoenkaart ontvangen?

Dat kan kloppen maar geen paniek. Van de seizoenkaartproducent hebben wij begrepen dat de kaarten die voor 26 juli zijn aangevraagd (en ook voor 26 juli zijn betaald) aanstaande woensdag of donderdag  (3/4 augustus) bij iedereen worden bezorgd.

Heb je nog niet betaald of pas later aangevraagd, dan kunnen ze waarschijnlijk vanaf donderdag worden opgehaald bij de administratie. Vrijdagavond wordt er een extra ‘seizoenkaart’ kassa geopend zodat iedereen snel geholpen kan worden.

Alle seizoenkaarten die voor 1 augustus zijn aangevraagd hebben ook al een consumptiegoed op de kaart staan. Dus wij zeggen alvast: ‘proost!’, dat het maar een mooi seizoen op de Krommedijk mag worden.

Lees meer over:

FC Dordrecht seizoenkaart
Deel dit bericht met je vrienden!