dinsdag 28 september 2021

Alles over Dordrecht

1e training zondagselectie SC Emma

27 juli 2016

DORDRECHT -  De eerste training van de zondag selectie is inmiddels achter de rug. Er waren ondanks de afwezigen wegens vakantie al 24 spelers aanwezig en sommigen leken toch al wat aan hun conditie gedaan te hebben. Onder bezielende leiding van trainers Egon Bermans, Theo van Meerendonk en Jerry Krook werd er al hard getraind op de eerste dag. Leuk was ook te zien dat er al veel nieuwsgierigen aanwezig waren om de training  en de nieuwe aanwinstente bekijken

Donderdag 28 juli is de volgende training en ook zondag om 11.00 uur trainen de spelers.

5 en 7 augustus wacht al het SSW Toernooi en zal SC Emma aantreden tegen SSW en EBOH.

Zie ook:

Lees meer over:

training emma ssw toernooi
Deel dit bericht met je vrienden!