dinsdag 28 september 2021

Alles over Dordrecht

Voedselbank zoekt stagiares en vrijwilligers

27 juli 2016

DORDRECHT -  De voedselbank is, juist ook met de vakantietijd, op zoek naar vrijwilligers. Daarnaast bieden zij als erkend leerbedrijf stage of werkervaringsplekken aan. Je kunt er werken als chauffeur, magazijnmedewerker, op de administratie en je kunt leren een heftruck te besturen. Ook hulp bij het organiseren van acties om fondsen te werven is welkom. Of het geven van lessen op scholen over jeugd en armoede. 

De Voedselbank is bedoeld om mensen/gezinnen een steuntje in de rug te geven bij het oplossen van financiële problemen door tijdelijk een wekelijks voedselpakket te verstrekken. Op deze manier gaat geen voedsel verloren, krijgen mensen met weinig geld eten en raken bedrijven op relatief goedkope wijze van hun overschotten af. De Voedselbank Dordrecht werkt alleen met onbetaalde vrijwilligers en is afhankelijk van giften van derden (in geld, natura en in goederen)  om de doelstellingen te realiseren.

Ben je geinteresseerd om een steentje bij te dragen of stage te lopen, neem contact op via: info@voedselbankdordrecht.nl of bel  (078) 204 8090 op maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 12.00 uur.

Zie ook:

Lees meer over:

Voedselbank vrijwilliger stage
Deel dit bericht met je vrienden!