Friday 17 September 2021

Alles over Dordrecht

Amevor tekent bij FC Dordrecht

27 juli 2016 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Ook Mawouna Amevor keert terug naar de Krommedijk. Voor de  24-jarige verdediger een terugkeer naar het oude nest waar hij zijn carrière als betaald voetballer begon. Amevor tekent voor één jaar.

Mawouna heeft twee jaar in de jeugdopleiding gevoetbald voordat hij in 2010 debuteerde in de hoofdmacht van de Schapenkoppen.
Na FC Dordrecht maakte hij de overstap naar eredivisionist Go Ahead Eagles waar hij twee seizoenen speelde voordat hij naar het Engelse Notts County vertrok. “We zijn blij dat we Amevor kunnen toevoegen aan de selectie. We zochten iemand met iets meer routine, Mawouna heeft niet alleen ervaring maar is ook een jongen van de club,” aldus Gérard de Nooijer.

Lees meer over:

voetbal
Deel dit bericht met je vrienden!