vrijdag 15 oktober 2021

Alles over Dordrecht

Ab-Fab-Fest en premiere Britse komedie (Filmladder week 30-2016)

20 juli 2016

DORDRECHT -  Deze week de lang verwachte premiè van de hilarische Britse komedie Absolutely Fabulous The Movie en Spielbergs spectaculaire verfilming van Roald Dahls beroemde kinderboek De GVR 3D (in OV en NL versie). Beide films omlijsten we met extra events.

Op vrij 22/7 het Ab-Fab-Fest in de tuin van het Dordrechts Museum en Art&Dining. Een avond uit je bol gaan met fashion & beauty, lekkere cocktails en bites, swingende muziek en show!  Voor de kids (t/m 17 jaar) is er de hele vakantie De GVR Challenge. Maak zelf een schrijfsel over iets waar je van droomt en verwerk er drie fantasiewoorden in. Lever je schrijfsel in bij ons en verdien voor deze film een 2e (kind/jeugd)kaartje gratis.

De andere premiere is The Family Fang, een verrassend drama over de relatie tussen ouders en kinderen. Baxter en Annie zijn kinderen van twee experimentele performancekunstenaars. De gevolgen van un onconventionele jeugd dragen ze met zich mee en het is tijd om in het reine te komen. Maar dan raken hun ouders vermist... De zoektocht naar elkaar intensiveert.

En volgende week vrijdag 29/7 start Film in de Tuin, het jaarlijkse openlucht filmprogramma in de tuin van het Dordrechts Museum.

Deel dit bericht met je vrienden!