Friday 17 September 2021

Alles over Dordrecht

24 bekeuringen bij verkeerscontroles Dordrecht en Rotterdam

20 juli 2016

DORDRECHT - Bij verkeerscontroles in Dordrecht op de Brugweg, Groenezoom, Vissersdijk, Oranjestraat en Merwedestraat) hebben agenten op 18 juli in een paar uur 15 bekeuringen uitgedeeld.

Agenten en inspecteur Belastingdienst bij verkeerscontrole
Het niet-dragen van de autogordel kwam het vaakst voor: 10 keer. Op de Van Aersenlaan in Rotterdam werd ook vier keer zonder gordel gereden, maar dat aantal werd net overtroffen door niet handsfree bellen: vijf keer.
Wie zich schuldig maakt aan het niet-dragen van de autogordel loopt het risico een hoge prijs te betalen in de vorm van een auto-ongeval met verwondingen of erger tot gevolg. Een bekeuring voor dit feit kost 140 euro. Niet-handsfree bellen kort bijna 100 euro meer: 230 euro. 

Lees meer over:

verkeerscontrole bekeuring
Deel dit bericht met je vrienden!