Friday 17 September 2021

Alles over Dordrecht

Vrijwilliger gevraagd voor balie bij museum Twintighoeven

17 juli 2016

DORDRECHT - In boswachterij de Elzen in Polder de Biesbosch is, op het terrein van de Natuur- en Vogelwacht, het natuur- en cultuurhistorisch museum Twintighoeven gevestigd. Dit kleine museum vertelt de geschiedenis van het Eiland van Dordrecht en de Biesbosch. Het museum wordt geheel gerund door vrijwilligers en daardoor is het mogelijk om zonder entreegelden te werken. Voor de receptie is het museum op zoek naar vrijwilligers die op zaterdag- of zondagmiddag bij toerbeurt baliedienst willen draaien.

De belangrijkste taken van de baliemedewerkers zijn bezoekers te woord staan en informatie verstrekken over de exposities in het museum. Desgewenst kunnen medewerkers van Twintighoeven ook opgeleid worden om rondleidingen in of buiten het museum te geven. Vrijwilligers van het museum werken over het algemeen enkele malen per maand op zaterdag en/of zondag van 12.00-16.00 uur.

Geïnteresseerden kunnen zich per mail: museum@twintighoeven.nl of telefonisch aanmelden 078 - 6213921 en worden dan uitgenodigd voor een oriënterend gesprek.

Museum Twintighoeven is gevestigd aan de Noorderelsweg 2B, Dordrecht. Na de Viersprong rechtsaf op het erf aan de linkerkant van de weg.

Deel dit bericht met je vrienden!