dinsdag 28 september 2021

Alles over Dordrecht

Politie zoekt drie woningovervallers na overval Marcellus Schamperstraat

14 juli 2016 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - De politie is op zoek naar drie overvallers die vrijdagavond 8 juli een huis op de Marcellus Schampersstraat overvielen in Dordrecht. De bewoner (29) raakte licht gewond.

Vrijdagavond iets voor middernacht drongen drie mannen het huis aan de Schampersstraat binnen. De voordeur van de woning stond op een kier, waardoor de overvallers ongemerkt opeens binnen stonden. De bewoner, een man van 29 jaar, kreeg een aantal klappen. De overvallers namen een onbekende buit mee op de vlucht. Helaas ontbreekt van hen elk spoor. De politie onderzoekt de zaak.

Heeft u iets gezien?
Misschien heeft u afgelopen vrijdagavond de drie mannen gezien of gehoord, neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of Anoniem op 0800-9000. De mannen waren donker getint en vermoedelijk van Antilliaanse afkomst.

Deel dit bericht met je vrienden!