dinsdag 28 september 2021

Alles over Dordrecht

Schorem barbiers 'geknipt' om Range Rover Evoque Convertible te onthullen

12 juli 2016 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Als nieuwe Land Rover dealer voor de Drechtsteden, had RAC in Dordrecht binnen een maand na e start een fraaie primeur: de onthulling van de gloednieuwe Range Rover Evoque Convertible.

Dit is de eerste open auto in het SUV-segment en beantwoordt als cabriolet qua stijl en uitrusting aan de leefstijl van eigenzinnige levensgenieters. Wie beter dan kappers Leen en Bertus van het Rotterdamse collectief Schorem waren geknipt om op 7 juli de auto in stijl te onthullen?

Echt bijzonder
Ton van Vugt, directeur van RAC Jaguar en Land Rover dealer: “Met normaliter nog de meeste mooie dagen in het verschiet, komt de Range Rover Evoque Convertible op het juiste moment. De Evoque is de eerste in het SUV-segment waarvan de fabrikant het aandurft er een volwaardige open auto van te maken. En waarom ook niet? Het getuigt van zelfvertrouwen. Er is bij de eerste foto’s al veel over de auto gezegd en geschreven. Dat gebeurt alléén bij echt bijzondere auto’s. En dat is deze Evoque.

Zonder op zijn allround-kwaliteiten in te boeten, houdt hij als Convertible zijn strakke lijnen. Daarom paste de onthulling door de kappers Leen en Bertus van Schorem goed. Zij gaan óók voor strakke eigenzinnige lijnen en net als RAC voor persoonlijke aandacht en ambachtelijk werk. Net als Hans van Drunen van Vlasman Mode. Hans werkt in Rotterdam maar woont in Dordrecht en toonde de kappers de mooiste plekken in Dordrecht, wat in een filmpje is vastgelegd dat binnenkort uitkomt. Zo viel het plaatje van onze vestigingen in Rotterdam en Dordrecht helemaal samen.”

Wereldwijd meest geliefd
Als nieuwe dealer in de Drechtsteden is de introductie van de nieuwe Range Rover ook een ideaal moment. Van Vugt: “In korte tijd vestigen we op heel bijzondere wijze en met heel bijzondere auto’s in Dordrecht de aandacht op ons. Wie interesse heeft, nodigen we uit een proefrit te komen maken. Dan ziet men direct onze visie op maximale service en onderhoud en maakt kennis met onze gemoedelijke sfeer. Waar Range Rover wereldwijd het meest geliefde premium SUV-merk is, blijven wij dicht bij ónze filosofie. Bij ons draait het om optimale toegankelijkheid, betrouwbaarheid en klantgerichtheid. Net als wat geldt voor de Evoque Convertible, combineren wij verschillende werelden in één.

Fotobijschrift: De Evoque Convertible onthuld door (vlnr) Hans van Drunen en Schorem-kappers Leen en Bertus (Foto Wim Haze)

Deel dit bericht met je vrienden!