Friday 17 September 2021

Alles over Dordrecht

Kindercoach Drechtsteden start praktijk in Dubbeldam

7 juli 2016 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Pesten, (hoog)gevoeligheid, onzekerheid, spanningen, verdriet of angst; kinderen die hier last van hebben kunnen terecht bij Kindercoach Drechtsteden. Ook ouders die vragen hebben over de opvoeding, de ontwikkeling of het gedrag van hun kind zijn welkom. De Drechtsteden zijn een gedreven kindercoach rijker.

Leonie Kooiman is een kindercoach praktijk gestart speciaal voor kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar én hun ouders. “Ieder kind heeft wel eens een periode in zijn leven, dat hij niet lekker in zijn vel zit. Meestal gaat dit vanzelf over maar soms kan hij wel wat hulp gebruiken.” Kindercoach Drechtsteden begeleidt kinderen en hun ouders in allerlei opvoedkwesties op een creatieve manier met als doel een kind te leren vertrouwen in zijn of haar kwaliteiten. Ook in de vroegste levensfase van een kind, biedt Leonie Kooiman de ouders handvatten door middel van coaching en advies. De begeleiding is laagdrempelig, kortdurend en effectief.

Kindercoach Drechtsteden is gevestigd in De Oude School in Dubbeldam. Voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of meer informatie: www.kindercoachdrechtsteden.nl

Deel dit bericht met je vrienden!