Friday 17 September 2021

Alles over Dordrecht

Vakantiestart bij The Movies

4 juli 2016 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT -  De zomervakantie begint. Dat betekent extra middagvoorstellingen voor onze familie- en overige films. Om het gemakkelijk te maken zijn in de vakantieperiode alle familiefilms in The Movies te zien op vaste tijden: 12.00 en 14.30 uur.

Nu is dat al Finding Dory 3D. Later in juli komen daar bij Ice Age 5, de GVR en voor de kleintjes de nieuwe avonturen van Caspar & Emma bij. Een bijzondere animatiefilm voor kids vanaf 6 jaar gaat deze week al in première. The Red Turtle is wonderschoon getekend door de Nederlander Michael Dudok de Wit en zijn team. Het vertelt het verhaal over een jonge man op een onbewoond eiland, die daar graag vanaf wil. Maar een rode schildpad houdt hem tegen en zo ontdekt hij hoe mooi het leven is midden in de rust en de natuur.

Een prachtige aanvulling in het programma naast de grote en bekende Amerikaanse animatiefilms.

Lees meer over:

the movies vakantie familiefilms
Deel dit bericht met je vrienden!