Friday 17 September 2021

Alles over Dordrecht

Carla Westermeijer exposeert in restaurant Deksels

1 juli 2016

DORDRECHT/ZWIJNDRECHT/AMBACHT -  De Ambachtse kunstenares Carla Westermeijer exposeert de hele maand juli in restaurant Deksels, aan de Steegoversloot 189 in Dordrecht. Het restaurant is open van woensdag tot met zondag van 17:00 tot 22:00 uur. De titel van de expositie is Let it…GO.

Let it…GO is tevens de titel van een schilderij van Carla. Al haar werken zijn voorzien van een pakkende titel die zij tegenkomt in het dagelijks leven. Carla Westermeijer is werkzaam in het onderwijs, waar zij veel inspiratie op doet voor haar werken. Dit zie je terug in de kleurrijke levendige afbeeldingen. Carla heeft diverse lessen en een jaar vooropleiding bij de Willem de Kooning academie in Rotterdam gevolgd. Ze heeft eerder geëxposeerd tijdens de Kinderkunstroute van Ridderkerk.

Expositieruimte
‘Kunst over het Water’ is een samenwerkingsproject van fotograaf  en beeldend kunstenaar Cees van Meerten, Arjan van Tol en Jolanda Baas. Jolanda en Arjan runnen samen restaurant Deksels. Via ‘Kunst over het Water’ geeft Deksels kunstenaars uit Hendrik-Ido-Ambacht en Zwijndrecht de mogelijkheid om in Dordrecht (‘over het water’) te exposeren. Iedere maand komt een andere kunstenaar aan bod.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!