zondag 5 december 2021

Alles over Dordrecht

Samen lezen en leren ook in de vakantie

28 juni 2016 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Basisschoolleerlingen van groep 1 tot en met 4 leren in een korte tijd enorm veel. De leergierigheid kenmerkt deze groep. De zomervakantie betekent natuurlijk niet dat kinderen niets leren. Speciaal voor de zomervakantie biedt de gemeente Dordrecht jonge kinderen tot en met groep 4 de vierde editie van het educatieve magazine ‘Groeten uit…’ aan. Bert van de Burgt (wethouder Onderwijs) deelt donderdag 30 juni om 9.00 uur het blad uit aan kinderen en ouders op basisschool Ikra.

Groeten uit…

Het blad bevat veel tips over wat ouders en hun kinderen deze zomer thuis kunnen doen. Leuke tips om er op uit te gaan, voorleesverhalen, taal- en rekenspelletjes en tips over samen koken. Het magazine gaat dit jaar dieper in op het belang van (voor)lezen, bewegen en gezondheid. Groeten uit… is ontwikkeld door de Rotterdamse CED-groep en is voorzien van lokale informatie. De oplage is 9500 exemplaren.

Lees meer over:

onderwijs zomervakantie lezen
Deel dit bericht met je vrienden!