dinsdag 22 juni 2021

Alles over Dordrecht

Biebdetectives tijdens de Boekenmarkt

28 juni 2016 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Op zondag 3 juli is het weer zover: de Dordtse Boekenmarkt. Stadsbibliotheek Dordrecht pakt van 12.00 tot 17.00 uur uit met een gevarieerd Boekenmarktprogramma. Ben je op zoek naar dat éne bijzondere boek, maar is het niet te vinden? Dan kan je dit jaar de hulp inschakelen van de speciale Biebdetectives. Deze speurneuzen lopen over de Boekenmarkt en kunnen ingeschakeld worden door wie dat maar wil. Zij rusten niet voordat ze het gezochte exemplaar voor jou hebben gevonden. Is het boek toch niet aanwezig? Dan hebben ze nog enkele geheime middelen achter de hand!

Programma voor de deur…
Naast de Biebdetectives is er op de stoep van de Bibliotheek en kinderboekwinkel De Giraf een speciale kindermarkt en Mini Montmartre, waar je je in Parijse sferen kunt laten portretteren door de kinderen als kunstenaars. Dit alles onder begeleiding van de bekende Dordtse beeldend kunstenaar Diana van Hal en met muzikale omlijsting van Opera Doelleboelja.

…en binnen
In de Blauwe Kamer is de Dordtse schrijfster Wytske Nederveen te gast voor een signeersessie. Maak kennis met deze 80-jarige grand dame van de poëzie en koop haar titels met speciale boekenmarktkorting. Uiteraard kan je in de Bibliotheek ook gewoon boeken lenen, even je mail checken op de Wifi of gewoon uitrusten met een kop koffie en een tijdschrift.

Boekengarderobe
Meer boeken gekocht dan je kunt tillen? Stal ze dan gratis in de boekengarderobe van de Bibliotheek. Je kunt ze later op elk gewenst tijdstip weer ophalen en je krijgt ook nog gratis een hippe linnen tas cadeau voor je volgende aankopen.

In het kort:
Wat: Biebdetectives tijdens de Boekenmarkt
Wanneer : zondag 3 juli, 12.00 – 17.00 uur
Waar: Stadsbibliotheek Dordrecht, Groenmarkt 153
Voor wie: iedereen

 

Lees meer over:

bibliotheek boekenmarkt
Deel dit bericht met je vrienden!