Thursday 23 September 2021

Alles over Dordrecht

Haringparty Lionsclub Dordrecht MM levert 10000 euro op voor Kledingbank

27 juni 2016 (door Hans Huisman)

DORDRECHT - De door de Lions Dordrecht MM georganiseerde Haringparty Dordrecht van donderdag 23 juni 2016 heeft 10.000 euro opgeleverd voor de Kledingbank Dordrecht. De weergoden bleken gelukkig mild gestemd, waardoor de achtste editie het lang droog hield. Maar ook tijdens de buitjes was het aangenaam toeven onder de overkapping van de Koninklijke Dordrechtsche Roei- en Zeil Vereeniging.

De ‘Dortsche’, die dit jaar 165 jaar bestaat, had wederom haar roeilocatie aan het Wantij ter beschikking gesteld voor de party. Voor wie eens wil kennis maken met de roeisport en de Biesbosch als roeiwater is er overigens elke zaterdag om 11.00 uur een vrije inloop.

Over Lions Dordrecht MM
Lionsclub Dordrecht MM is de jongste van de drie Dordtse Lions verenigingen. Daarnaast is het de enige Lions Club in Dordrecht die open staat voor vrouwen. Opgericht in 2001, is de doelstelling enerzijds om een bijdrage te leveren aan de lokale en nationale gemeenschap. Anderzijds zijn sociale ontplooiing, horizonverbreding, vriendschap en gezelligheid de uitgangspunten.

Lees meer over:

kledingbank lions dordrecht
Deel dit bericht met je vrienden!