vrijdag 25 juni 2021

Alles over Dordrecht

Voor het goede doel op de rommelmarkt

26 juni 2016

DORDRECHT -  Ondanks het druilerige weer en de matige opkomst bij de Antiek-boeken-curiosa-vlooienmarkt op het Admiraalsplein in Wielwijk op 25 juni, staat hij er goedgemutst bij. Corné komt uit Den Haag en is vrijwilliger bij WBS evenementen. Hij staat vandaag met een snoepkraam en beheert de springkussens om zo geld op te halen voor de speeltuin Vermeerpark.

Nog wennen
“We zijn gevraagd of we wat voor de kinderen wilden doen. We draaien een paar keer in de zomermaanden en verhuren onder andere luchtkussens en hebben een popcorn en suikerspinkraam. Het loopt hier nog niet in Wielwijk, het moet nog groeien. Het is nu de tweede keer dat er iets voor kinderen bij de rommelmarkt is en de mensen moeten nog wennen.” Een kind met moeder komt aan de kraam voor het luchtkussen. De ene is natgeregend en de ander overdekt, maar met een natte inloop. “Ik maak zo de inloop droog”, zegt Corné. Even later zijn beide luchtkussens droog en genieten een aantal kinderen van het springen en het lol maken.

Voor evenementen, attracties voor bedrijfsuitjes en buurt en schoolfeesten kunt u bij www.wbs-evenementen2000.nl terecht en steunt er direct een goed doel mee. Ook voor het huren van diverse materialen als tenten, podia en licht en geluid.

De volgende Antiek-boeken-curiosa-vlooienmarkten op het Admiraalsplein zijn op zaterdag 9 juli en op 13 augustus van 10:00 tot 17:00 uur.

Deel dit bericht met je vrienden!