donderdag 24 juni 2021

Alles over Dordrecht

Op 22 juni Kick-off nieuw buurtproject Vogelplein: Er gaat iets gebeuren op het Vogelplein

17 juni 2016

DORDRECHT - Vanaf juli 2016 zullen vijf flatjes aan het Vogelplein omgetoverd worden tot ontmoetingsruimte, keuken, restaurant, atelier, moestuintje, barbecueplaats, flexwerkplek en alles wat maar bedacht kan worden. Samen met Woonbron, die de flatjes beschikbaar stelt, en de gemeente Dordrecht zullen initiatiefnemers de ruimte delen met de buurt, delen tot de max. Met als doelen: elkaar ontmoeten en de buurt mooier en creatiever maken.

Wie wil, kan hier zijn buren, ondernemers uit de buurt, of creatieven uit Dordrecht treffen. Samen koken, kunstprojecten ontwikkelen, sporten, schilderen, creatief bezig zijn, barbecueën of anders bezig zijn of iets leuks doen? Binnenkort is Vogelplein dé place to be.

Op 22 juni is de kick-off, om drie uur 's middags en open huis tot zes uur in de vijf flatjes. En iedereen is uitgenodigd om langs te komen. Er wordt nog gezocht naar deelnemers, bewoners, creatieve projecten, meer input en een goede naam; kom langs dus en pitch jouw interesse, project of naam.

Een buurt is meer dan wat huizen bij elkaar. Een buurt is meer dan wat mensen die naast elkaar wonen. Een buurt dat zijn alle meningen, alle culturen en alle uitingen bij elkaar; de buurt: dat is iedereen.

De projectgroep, bestaande uit Robis Seidran Koopmans, Lotti Hesper en Ifor, nodigt een ieder die geinteresseerd is om op woensdag 22 juni van drie tot zes uur op Vogelplein 30 langs te komen.

 

Deel dit bericht met je vrienden!