Friday 24 September 2021

Alles over Dordrecht

Grote opkomst haringparty Visser & Visser

15 juni 2016 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Woensdag 15 juni organiseerde Visser & Visser Dordrecht een bijzondere haringparty aan de Maas. Ruim 100 ondernemers uit Dordrecht en omgeving kwamen de Hollandse Nieuwe proeven en netwerken. De kade van de Oude Maas vormde het decor en daar konden ondernemers ook opstappen voor een spectaculaire RIB-tocht over het water.

Tijdens de bijeenkomst werd, na een kort intro van Marco Ruit, (vestigingsleider Dordrecht) een ballonvaart met de Visser & Visser luchtballon verloot. Dit jaar waren de winnaars: Wil Ronken en Wim van Vliet.

Visser & Visser kijkt terug op een gezellige bijeenkomst waarin nieuwe contacten werden gelegd en met relaties werd bijgepraat.

 

Deel dit bericht met je vrienden!