donderdag 24 juni 2021

Alles over Dordrecht

Voor vaderdag naar de film (Filmladder week 25-2016)

15 juni 2016 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT -  Filmladder week 25

Vaderdag op 19 juni: Trakteer vader/echtgenoot/vriend op een (mannen)film in combi met een High Beer: film + 3 lekkere speciaalbieren + een plateau heerlijke hapjes. Bijvoorbeeld de premièrefilm A Hologram for the King, met Tom Hanks in de hoofdrol. Dit drama met een flinke dosis toont de lotgevallen van een Amerikaanse zakenman in crisis, die een grote deal moet sluiten ver weg in de woestijnen van Saoedi Arabië. Of de spannende spionagethriller Our Kind of Traitor of de hilarische misdaadkomedie The Nice Guys.

Ook in première een Britse RomCom met een nieuwe generatie filmsterren. In Me Before You ontdekken de zorgzame maar doelloze Lou en de gehandicapte, verbitterde bankier Will elkaar en daarmee een nieuwe richting in hun leven.

In het CineFiliaal Franse humor en slapstick in Ma Loute. Rond 1900 is de rijke familie Van Peteghem op vakantie aan de NoordFranse kust. Verdwijningen en dreigend arbeidersvolk verstoren de rust. Met o.a. Juliette Binoche.

VERWACHT !!  Noteer alvast zondagmiddag 3 juli in de agenda. Tijdens de Boekenmarkt viert The Movies de zomer en de cinema. We creëren op ons terras een Loungy Afternoon. DJ Marcel Kuster draait (film)muziek, de BBQ serveert Best Burgers en een filmmuziekquiz biedt kans op een half jaar onbeperkt naar de film.

Lees meer over:

films movies cinema
Deel dit bericht met je vrienden!