maandag 17 mei 2021

Alles over Dordrecht

Gratis shoppen in het Centrum van Dordrecht?

15 juni 2016 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT -  In het winkelgebied Centrum Dordrecht (Vriesestraat, Voorstraat Midden en de Blindelieden Gasthuissteeg) wordt het winkelend publiek zaterdag 18 juni aangenaam verrast. De winkeliers hebben een ontzettend leuke actie georganiseerd. Tijdens het afrekenen van een nieuwe aanwinst in een van de winkels in deze gezellige straatjes, wordt u mogelijk op de schouders getikt met de mededeling “Ik betaal uw rekening”.

Francis de Mik, voorzitter van de werkgroep is enthousiast. “Ja, dit is echt een ontzettend leuke actie.

Het zou je maar overkomen, dat je niet voor je aankopen hoeft af te rekenen!”

Deze zaterdag gaat een klein, onopvallend team door onder andere Voorstraat Midden en de Vriesestraat. Op het moment dat zij zien dat een klant in een winkel op het punt staat af te gaan rekenen, stappen zij naar binnen en zullen zij de rekening van een klant betalen.

De Mik geeft aan dat de winkeliers in dit gebied het belangrijk vinden dat de consument weet dat hij of zij gewaardeerd wordt, “we zijn afhankelijk van de consument en we willen graag onze waardering laten zien met deze ludieke actie”.

Natuurlijk wordt aandacht besteed aan deze actie op de facebookpagina van de straat: Dordrecht Centrum - Vriesestraat en Voorstraat Midden.

Lees meer over:

vriesestraat Voorstraat
Deel dit bericht met je vrienden!