vrijdag 3 december 2021

Alles over Dordrecht

Vlucht berover mislukt

14 juni 2016 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Agenten hebben een verdachte van beroving kort na dit incident aangehouden. De 46-jarige man uit Dordrecht probeerde nog te vluchten maar na een achtervolging hielden politiemensen hem aan op de Willem Dreeshof. De beroving gebeurde op maandag 13 juni 2016 om 00.30 op de Vriesestraat.

Een 21-jarige vrouw uit Dordrecht kwam uit een bar en werd gevolgd door een man op een fiets. Dit ging mis op de Vriesestraat waar een worsteling tussen de twee ontstond. Uiteindelijk zag de verdachte kans een telefoon, portemonnee en sleutelbos te stelen uit de rugtas van de vrouw. Hierna ging hij ervandoor. Politiemensen zagen op de Spuibrug iemand fietsen waarvan het signalement klopte met die van de berover. Deze fietste snel weg. Op de Willem Dreeshof haalden agenten hem in. Politiemensen vonden bij de verdachte de spullen van de vrouw terug.

 

Lees meer over:

willem dreeshof vriesestraat
Deel dit bericht met je vrienden!