vrijdag 3 december 2021

Alles over Dordrecht

Mannenfilms en High Beer op Vaderdag

13 juni 2016 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Zondag 19 juni is het Vaderdag. In The Movies draaien dan extra vertoningen van mannenfilms. Daaronder de nieuwe première A Hologram for The King, met in de hoofdrol Tom Hanks. Dit filmdrama met een grote dosis humor gaat over Alan Clay, een Amerikaanse zakenman die met zijn team verblijft in de lege woestijnen van Saoedie Arabië. Hij moet en zal een revolutionair nieuw communicatiesysteem verkopen aan de koning. Maar die laat steeds op zich wachten. Ver weg van huis, in een land vol rare gewoonten en met een hoofd vol zorgen over vrouw, dochter en zijn chef verliest Clay zijn houvast. Hoe komt hij uit zijn crisis?

Deze en andere mannenfilms, zoals de misdaadcomedy The Nice Guys en de spionagethriller Our Kind of Traitor zijn op Vaderdag te combineren met een High Beer. Zodat het echt een leuk en lekker filmuitje wordt voor vader, echtgenoot of vriend.

Lees meer over:

the movies films vaderdag
Deel dit bericht met je vrienden!