dinsdag 22 juni 2021

Alles over Dordrecht

200e klant op het Huisdieren Zorgplan bij Dierenziekenhuis

13 juni 2016 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Op 10 juni was het zover, Kees van den Berg heeft zich als 200e klant aangesloten bij het Huisdieren Zorgplan, en dat is reden voor een feestje! Zijn baasje is in het zonnetje gezet door de assistentes van het Dierenziekenhuis.

Dierenziekenhuis Drechtstreek biedt dit voordeelplan sinds maart van dit jaar aan. '' Op deze manier kunnen wij onze patiënten voorzien van goede preventieve zorg die gespreid betaald wordt. '' '' Daarnaast hebben de klanten die zich aansluiten bij dit plan recht op veel extra korting. ''

Dierenziekenhuis Drechtstreek is al jaren een begrip in Dordrecht en omstreken. Vooruitstrevende diergeneeskunde is waar het in de praktijk om draait. '' Met het Huisdieren Zorgplan proberen wij onze vaste klanten tegemoet te komen en te belonen. ''

Wilt u meer weten over het Huisdieren Zorgplan? Neem dan een kijkje op de volgende website: www.dierenziekenhuisdrechtstreek.nl/praktische-info/huisdieren-zorgplan

Lees meer over:

huisdieren zorgplan
Deel dit bericht met je vrienden!