vrijdag 3 december 2021

Alles over Dordrecht

Nieuwe Straten- en Centrumwijzer voor de gemeente Dordrecht

13 juni 2016 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Diverse prominente locaties in de gemeente Dordrecht zijn deze week voorzien van nieuwe Stratenwijzers en Centrumwijzers. Zij brengen de gemeente overzichtelijk in kaart. Van straatnamen, parkeergarages tot en met bezienswaardigheden. Ook op www.gemeentewijzer.nl is de gemeente Dordrecht te vinden.

Gemeentewijzer.nl
Inwoners vinden op www.gemeentewijzer.nl/Dordrecht o.a. evenementen, tips, faciliteiten en lokale instellingen. Gemeentewijzer wijst inwoners hiermee de weg in hun gemeente en houdt ze op de hoogte van alles wat er in de buurt of in een andere gemeente te doen is. Inwoners kunnen zelf kosteloos evenementen, tips of informatie over hun eigen vereniging toevoegen.

Lees meer over:

centrum evenementen
Deel dit bericht met je vrienden!