zondag 5 december 2021

Alles over Dordrecht

Vlinderkeurmerk voor MS Centrum Albert Schweitzer ziekenhuis

13 juni 2016 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Zaterdag 11 juni 2016 reikt Anneke van der Zande, directeur van het Nationaal MS Fonds, het Vlinderkeurmerk uit aan het MS Centrum van het Albert Schweitzer ziekenhuis. Het Vlinderkeur staat symbool voor uitstekende, patiëntgerichte zorg voor mensen met Multiple Sclerose (MS). Aansluitend zijn er lezingen en discussiegroepen over MS.

Het MS Centrum van het ASz is een gespecialiseerd kennis- en behandelcentrum. Een vast behandelteam met tal van disciplines geeft patiënten hier allesomvattende behandeling, begeleiding en voorlichting over hun ziekte. “Het Nationaal MS Fonds spreekt met het Vlinderkeur het volste vertrouwen uit in de zorg die het MS Centrum van het Albert Schweitzer ziekenhuis biedt”, aldus Anneke van der Zande.

Het Nationaal MS Fonds is een landelijke organisatie die zich inzet voor mensen met MS. Een ziekte van het centrale zenuwstelsel die zo’n 17.000 Nederlanders hebben. Het MS Fonds is er zowel voor mensen met MS als hun naasten en geeft voorlichting, coaching en doet onderzoek naar MS.

Deel dit bericht met je vrienden!