zondag 5 december 2021

Alles over Dordrecht

Dordtse Dialogen met Elio Barone

9 juni 2016

DORDRECHT -  Is er een betere ambassadeur voor Dordrecht te vinden? Dat vraag je je als kijker ongetwijfeld af, nadat je het interview met Elio Barone in de meest recente uitzending van Dordtse dialogen hebt gezien. ‘Dordrecht is het Venetië van het Noorden’, aldus Elio Barone.

Hij wordt wel de watergoeroe van Dordrecht genoemd. Niet voor niets, want weinigen kunnen zich met hem meten als hij zijn liefde voor de Dordtse wateren op poëtische wijze verwoordt.

Het interview geeft een boeiende inkijk in het leven van een praktische idealist. Hij geeft op eigen wijze vorm aan zijn slogan Duurzaamheid is een daad’, door milieuvriendelijke brandstof te gaan gebruiken. En altijd al willen weten wat Leefwerf De Biesbosch inhoudt? Voor wie het heeft gemist:

Deel dit bericht met je vrienden!