donderdag 24 juni 2021

Alles over Dordrecht

Voorleesnetwerk gaat verder

9 juni 2016 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Op 18 februari jl. heeft een groep enthousiastelingen vier voorleesplannen bedacht. Deze plannen zijn: Voorlezen over historisch Dordrecht; Voorlezen aan mensen met dementie; Voorlezen aan vluchtelingenkinderen; Voorlezen op kinderfeestjes. Op 21 juni vertellen Ilse van Donkelaar en Elke Brand van Stichting Voorlezen hoe de stand van de plannen is en nodigen de gasten uit mee te helpen om de plannen weer een zetje vooruit te geven. Ook zullen twee nieuwe Voorleesevenementen de revue passeren. Het voorlezen van de Dordtse brieven van Vincent in 2017.

In 2018 heeft de stichting het plan opgevat om samen met heel veel voorlezers op heel veel plekken uit het werk van Cees Buddingh voor te lezen. In 2018 is de dichter namelijk 100 jaar geleden geboren. Hou je van voorlezen en/of organiseren? Spreken de plannen of voorleesevenementen je aan?

Meld je dan voor deze avond aan via info@voorlezen.org. Datum: dinsdag, 21 juni 2016. Tijd: 19.30 – 21.30 uur. Locatie: Boekwinkel Vos & Van Leer aan de Voorstraat 258.

 

Lees meer over:

evenement voorlezen boekhandel
Deel dit bericht met je vrienden!