zondag 5 december 2021

Alles over Dordrecht

Romantiek in the Movies en High Tea feest

6 juni 2016 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - De komende filmweek wordt smullen als je van romantiek houdt. De nieuwe filmpremières zijn een Amerikaans en een Franse romantische comedy. In Me Before You dwalen we weer eens heerlijk door de straten van New York. Maggie is een dertiger en nog altijd single. Maar dan is daar plotseling John. Zou deze charismatische maar getrouwde man haar ware zijn?

Les Ogres is een bruisend portret van een Frans reizend theatergezelschap. Zo’n groep mensen die alles met elkaar delen maar ook gek worden van elkaar. Waar talloze verhoudingen en affaires over elkaar buitelen. Alles voor het theater!

Vanwege de kostuumcomedy Love & Friendship is het zondagmiddag 12 juni HIGH TEA FEST op het terras (bij mooi weer) of binnen in het café. We serveren een uitbundige High Tea.

Lekker smullen van lekkernijen en diverse soorten thee voor of na de film. Er zijn speciale combitickets te boeken met deze op en top Engelse film rond de liefdesintriges van Lady Susan.

 

Lees meer over:

the movies cinema
Deel dit bericht met je vrienden!