vrijdag 18 juni 2021

Alles over Dordrecht

Massale vechtpartij na penalty tijdens promotieduel tussen VV SC Amstelwijck en VV Heukelum

6 juni 2016 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Een promotiewedstrijd  aan de Laan van London haalde zaterdag 4 juni om 16.30 uur het einde niet toen de scheidsrechter bij de stand van 2-1 een penalty gaf aan de bezoekende vereniging.

Toen de gelijkmaker erin ging, kreeg de 52-jarige scheidsrechter uit Serooskerke een duw waardoor hij viel. De leidsman raakte hierbij gewond. Vrijwel direct ontstond op het terras naast het voetbalveld een enorme vechtpartij waarbij de terrasstoelen door de lucht vlogen. Politieagenten moesten ter plaatse komen om de boel weer tot bedaren te brengen. Afgetrapt werd er niet meer. Een 31-jarige verdachte uit Dordrecht werd kort gehoord en zal later op het bureau een verklaring moeten komen afleggen. De scheidsrechter gaf aan aangifte te gaan doen, nadat hij zijn huisarts had geraadpleegd.

Lees meer over:

voetbal penalty amstelwijck rellen
Deel dit bericht met je vrienden!