Friday 24 September 2021

Alles over Dordrecht

Drie jongens aangehouden na gefilmde mishandeling

2 juni 2016 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Drie jongens uit Dordrecht zijn woensdag aangehouden omdat zij een 16-jarige jongen op vrijdag 27 mei 2016 bij het fietspad langs de N3 mishandelden. De mishandeling werd gefilmd en op internet geplaatst.

Filmpje
In het filmpje dat deze week dus op internet circuleerde is te zien hoe de leerling werd mishandeld. Direct begon de politie een onderzoek en besteedde op Facebook aandacht aan deze zaak. Ook riep de politie getuigen op zich te melden.

Snelle aanhoudingen
Informatie, onder andere van getuigen, leidde tot de snelle aanhoudingen op 1 juni 2016. De drie aangehouden jongens zijn 15 en 16 (2x) jaar en komen uit Dordrecht. Ze zitten niet op dezelfde school als het slachtoffer.

Door de betrokken scholen is aandacht besteed aan dit incident.

Zie ook:

Lees meer over:

mishandeling internet filmpje
Deel dit bericht met je vrienden!