vrijdag 3 december 2021

Alles over Dordrecht

Aanvraag Mantelzorgcompliment kan tot en met 5 juni

1 juni 2016 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Tot en met 15 juni kunnen Dordtenaren een mantelzorgcompliment aanvragen voor mantelzorgers. Dordrecht biedt het mantelzorgcompliment aan in de vorm van een pakket. Dit pakket bestaat uit cheques voor huishoudelijke ondersteuning, cadeaubonnen en korting op uitrijkaarten met een totale waarde van circa 200,00 euro.

De mantelzorgverklaring staat op www.meeplus.nl en www.dordrecht.nl. Hier kunnen mensen vinden hoe het in zijn werk gaat en waar een mantelzorger aan moet voldoen. Als de mantelzorger aan de voorwaarden voldoet, dan ontvangt de mantelzorger het mantelzorgcompliment voor eind juni.

Meer informatie
Voor meer informatie kunnen mensen contact opnemen met MEE Drechtsteden. Dat kan via telefoonnummer 078-750 89 00 (servicebureau MEE Drechtsteden).

 

Lees meer over:

gemeente mantelzorg compliment
Deel dit bericht met je vrienden!