zaterdag 27 november 2021

Alles over Dordrecht

Jeugdkampioenen bij DeetosSnel

25 mei 2016 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - In de voorlaatste ronde van de veldcompetitie regende het kampioenschappen bij DeetosSnel. Van de allerjongste korfballers van de club, tot de junioren konden er verschillende kampioensfeestjes gevierd worden.

Eerder werden de F1, F5 en B2 al kampioen en het voorbije weekend konden de F2, C4 en de B1 aan de kampioenengalerij worden toegevoegd.

Daarnaast heeft zowel de A-, als de B-selectie zich weten te plaatsen voor de bekerfinale van het district ZuidWest en strijden beide teams mee in de kruisfinales voor een plek in de veldfinale tijdens de Nationale Korfbaldag in Bennekom. De B2 van DeetosSnel heeft zich inmiddels geplaatst voor de NK voor B-districtsteams.

Lees meer over:

korfbal deetos
Deel dit bericht met je vrienden!