zaterdag 27 november 2021

Alles over Dordrecht

Stichting Jong Pianotalent Drechtsteden is weer op zoek naar jonge talentvolle pianisten

19 mei 2016 (door Hennie van der Zouw)

DRECHTSTEDEN - Jong pianotalent gezocht. Op zaterdag 10 september wordt voor de zesde keer het Beverwijcksplein Pianoconcert gehouden. Het concert vindt plaats tijdens de Open Monumentendagen in Dordrecht van 14.00 uur tot 17.00 uur.

De Stichting Jong Pianotalent Drechtsteden is weer op zoek naar jonge talentvolle pianisten van gevorderd niveau die hun pianomuziek ten gehore willen brengen in de open lucht. Ook pianobegeleiders zijn van harte welkom met degene die ze willen begeleiden. Dat kunnen vocalisten of instrumentalisten zijn.

Er is een vleugel en podium aanwezig omgeven in de prachtige omgeving van het Beverwijcksplein.

Aanmelden kan tot 30 juni via de Facebookpagina: Beverwijcksplein Pianoconcert, of via Jeannette van Wijngaarden tel. 06-14570497 of Jolande Staat tel. 06-18530596.

Deel dit bericht met je vrienden!