dinsdag 22 september 2020

Alles over Dordrecht

SC Emma in de nacompetitie tegen Vogelwaarde uit Zeeuws Vlaanderen

17 mei 2016 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Ondanks een 2-3 overwinning uit bij Blauw Wit"81 is SC Emma helaas toch veroordeeld tot de nacompetitie omdat medeconcurrenten DSE en HHC'09 beiden hun wedstrijd wisten te winnen en zodoende Emma 1 puntje te kort komt.

In de nacompetitie treft SC Emma zondag 22-5 om 14.30 uur eerst thuis vv Vogelwaarde uit Zeeuws-Vlaanderen waarna donderdag 26-5 Emma naar Zeeuws Vlaanderen moet voor de uitwedstrijd tegen Vogelwaarde.

vv Vogelwaarde is op de 4e plaats geëindigd in de 5e klasse A maar wist vandaag de 3e periode titel  te veroveren door deze over te nemen van Lepelstraatse Boys die kampioen zijn geworden in de 5e klasse.

Lees meer over:

voetbal sc emma
Deel dit bericht met je vrienden!