maandag 26 oktober 2020

Alles over Dordrecht

Grote zoektocht naar overvallers

17 mei 2016 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - De politie is een grote zoektocht begonnen naar overvallers van een supermarkt. Deze gebeurde op vrijdagmorgen 13 mei 2016 net voor openingstijd bij de winkel op de Merwedestraat.

Een leverancier die spullen kwam brengen merkte dat er iets mis was en waarschuwde rond 07.00 uur de politie. Binnen bleek dat ongeveer tien personeelsleden werden vastgehouden in een ruimte. De overvallers, waarschijnlijk drie, waren inmiddels gevlucht met een auto, kleur turquoise. De verdachten hadden het personeel bedreigd met vuurwapens. Wat de buit is, is nog onbekend.

Onderzoek
De politie startte een onderzoek en zette daarbij een helikopter en een speurhond in. Ook stuurde de politie een burgernet bericht. Getuigen die iets weten of zagen van de overval of in de dagen voor de overval iets verdachts zagen in de buurt van de supermarkt kunnen hun informatie doorgeven via nummer 0900-844 of via www.politie.nl\tipfomulier.

Lees meer over:

politie Merwedestraat
Deel dit bericht met je vrienden!