donderdag 2 december 2021

Alles over Dordrecht

Extra feestelijke vertoning van Angry Birds bij The Movies

13 mei 2016 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Angry Birds: de Film 3D (6) gaat deze week officieel in première. De boze vogels en groene varkens uit de wereldberoemde app-game worden filmsterren. Zie hoe de varkens de rust komen verstoren in het vogelparadijs.

In The Movies is dat reden voor een extra feestelijke vertoning op Zaterdag 21 mei. Met een groots Film- & tekenavontuur o.l.v. de Dordtse tekenaar Gerard de Bruyne. In de hal (of bij mooi weer rond de bomen op het terras) liggen lange banen leeg tekenpapier en talloze kleurkrijtjes. Gerard zet de eerste lijnen. En dan mogen kinderen, maar ook hun (groot)ouders, helemaal los om samen een groots AngryBirdsMovieTekenwerk te creëren.

Plezier en creativiteit, geholpen door lekkere muziek, een drankje en popcorn. Daarna leuk de film gaan kijken en na afloop Selfies maken met het Tekenwerk. Aanvang 13:30 uur.

Meer info en kaarten via www.themoviesdordrecht.nl

Lees meer over:

the movies cinema
Deel dit bericht met je vrienden!