zaterdag 4 december 2021

Alles over Dordrecht

Twee nieuwe thrillers in Premiere (Filmladder week 20-2016)

11 mei 2016 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Deze week gaan twee nieuwe thrillers in première. Eye in the Sky is een actiethriller waar kolonel Katherine Powell een geheime operatie leidt om terroristen in Kenia uit te schakelen met hulp van drones. Opnieuw een glansrol van Hellen Mirren en de laatste rol van de onlangs overleden acteur Alan Rickmann. De andere is een SciFi-thriller Midnight Special over een vader die zijn speciaal begaafde zoon moet beschermen tegen zowel religieuze fanaten als de geheime dienst. Geweldige story-telling van regisseur Jeff Nichols.

Speciaal is deze week de Ladies Night Love & Friendship op Di 17 mei. Niet alleen een bruisende Britse kostuumkomedie rond de charmante en geslepen Lady Susan. Maar ook een gezellige avond met lekkere bubbels en hapjes, bijzondere goodies, een lezing over de schrijfster Jane Austen en haar tijd en een show van mooie jurkenuit 1800.

Voor de kids alvast voorpremières van Angry Birds: De Film 3D, een grappige animatiefilm die van de boze vogels en de groene varkens uit de bekende game nu filmsterren maakt. Op Za 21 mei is er voor jong en oud een extra feestelijke vertoningsmiddag met het Angry Birds Teken- en kleuravontuur.

In het CineFiliaal op Woe 18 mei Remember met Hollywood veteraan Christopher Plummer als dementerende Joods weduwnaar, die eindelijk wil ontdekken wie zijn familie in Auschwitz vermoordde.

Lees meer over:

film bioscoop movies
Deel dit bericht met je vrienden!