maandag 26 oktober 2020

Alles over Dordrecht

Nieuwe omgevingsmanager Nieuwe Dordtse Biesbosch

3 mei 2016 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Thomas van Meerten is sinds januari 2016 Omgevingsmanager voor de Nieuwe Dordtse Biesbosch. De afgelopen 4 jaar werkte hij bij het waterschap Hollandse Delta, waar hij diverse projecten heeft gedaan zoals de Dijkversterking Eiland van Dordrecht. Sommige van jullie kennen hem daar ook van, dus de overstap naar de gemeente Dordrecht was voor hem een leuke overstap. Na 3 jaar actief te zijn op het eiland van Dordrecht voelt dit projectgebied voor hem als " eigen".

Thomas is 49 jaar, getrouwd en heeft 2 dochters. Hij woont in Den Haag en is in zijn vrije tijd te vinden op en rond het hockeyveld.

Lees meer over:

biesbosch omgevingsmanager
Deel dit bericht met je vrienden!