zondag 5 december 2021

Alles over Dordrecht

Meer transparantie over taakuitvoering meer informatie online bij OZHZ

26 april 2016 (door Hennie van der Zouw)

DRECHTSTEDEN -  De Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid (OZHZ) beschikt sinds eind vorige week over een nieuwe website met een fris uiterlijk die meer functionaliteiten biedt dan eerst. Informatie over de uitvoering van omgevingstaken die de dienst namens gemeenten en provincie verricht, is te vinden op de nieuwe site onder het bekende websiteadres www.ozhz.nl.

Uw leefomgeving
Om transparanter te zijn over de uitvoering van de regionale omgevingstaken publiceert OZHZ sinds vorig jaar naast bekendmakingen die betrekking hebben op omgevingsvergunningprocedures, ook de verleende vergunningen. Ook zijn nu kennisgevingen van sanctiebesluiten in hetzelfde overzicht te raadplegen. Daarnaast staat er een nieuwe geografische kaart online die 'realtime' bedrijfsinformatie toont. Bedrijven in uw omgeving die bekend zijn bij OZHZ, waar zijn ze gevestigd en tot welke branche ze behoren, zijn hierop te vinden. Ook andere themakaarten op de nieuwe website van OZHZ geven een interessante blik op de leefomgeving.

Thema's
De homepage biedt voortaan een themagerichte ingang naar de werkzaamheden waarmee OZHZ een bijdrage levert aan een veilige, gezonde, duurzame en leefbare omgeving.

Deel dit bericht met je vrienden!