woensdag 21 oktober 2020

Alles over Dordrecht

Agenten met een scherpe neus

25 april 2016 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Politieagenten die met een gerechtelijk bevel bij een woning aan de Krispijnseweg aanbelden, roken direct een scherpe henneplucht.

Toen zij het gerechtelijk bevel hadden uitgereikt, gingen zij op nader onderzoek uit. In het portiek bleek niemand thuis te zijn. Aan de achterzijde van de flat zagen de agenten dat een woning wel erg afgesloten er uit zag. Toen zij bij die woning een nader onderzoek instelden, bleek dat met hun voorgevoel en reukvermogen niets mis was. In de woning hielden zij een 47-jarige bewoner aan. In de woning achter een soort van dubbele wand zat een ingerichte hennepkwekerij die direct werd ontmanteld.

Help mee hennepkwekerijen te bestrijden!
De hulp van burgers is echter eveneens van groot belang. Ruikt u henneplucht en denkt u dat er een hennepkwekerij in uw buurt zit? Meld verdachte situaties, bel de politie via 0900-8844 of bel Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000. Lees meer over illegale hennepteelt op politie.nl

Lees meer over:

politie krispijnse weg
Deel dit bericht met je vrienden!