woensdag 8 december 2021

Alles over Dordrecht

Karin Wagenaar hoofdgast bij Studio De Witt op zaterdag 23 april

22 april 2016 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT -  De in Dordrecht geboren en getogen Karin Wagenaar deed haar middelbare school op de Scholengemeenschap Noordendijk, studeerde psychologie aan de Universiteit van Utrecht en is tegenwoordig werkzaam als psycho- en relatietherapeut. Bovendien is zij als docente verbonden aan de Universiteit van Utrecht. Daarnaast schrijft zij ook boeken die furore maken in zowel vakkringen als bij 'leken'. Haar laatst verschenen boek is "relaties, hoe doe je dat?".

In het tweede uur wordt zoals gebruikelijk aandacht besteed aan de actualiteiten in Dordrecht en de drechtsteden. Dit keer wordt onder andere aandacht besteed aan de windmolens en aan het bloedonderzoek PFOA.

Dichter van dienst is deze week Jehanne Hulsman.

Studio De Witt is te beluisteren op Drechtstad FM (FM 95.7) op zaterdagmorgen van 10 tot 12 uur.

Deel dit bericht met je vrienden!