zondag 5 december 2021

Alles over Dordrecht

Kindcentrum ’t Oogappeltje bestaat 5 jaar

22 april 2016 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Kindcentrum ’t Oogappeltje bestaat deze week 5 jaar. 5 jaar geleden is ’t Oogappeltje op de Brouwersdijk begonnen als Kinderdagverblijf ’t Oogappeltje met één groep voor de dagopvang.

’t Oogappeltje heeft zich toen direct onderscheiden met haar vernieuwende werkwijze en voerde als eerste in de regio flexibele opvang in zonder hier extra kosten voor in rekening te brengen.

’t Oogappeltje verbrak als eerste kinderopvangorganisatie de gevestigde tarievenstructuur binnen de kinderopvang, waarbij verplichte dagdelen gebruikelijk waren. Nog steeds mag ’t Oogappeltje zich de meest flexibele en betaalbare kinderopvang van de regio noemen, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit die ’t Oogappeltje hoog in het vaandel heeft.

Inmiddels is ‘t Oogappeltje uitgegroeid tot een Kindcentrum en biedt het dagopvang en BSO  aan op meerdere locaties die onderdeel uitmaken van de Brede Scholen van Skoba.

’t Oogappeltje viert haar 5-jarig jubileum feestelijk met alle kinderen, ouders, broers, zussen, buren, kennissen en vrienden. Eén groot feest voor iedereen!! Om de feestelijkheid nog meer te vergroten heeft ’t Oogappeltje de bekende kindervrienden uit de film “Frozen” uitgenodigd voor haar feestje.

Elsa, Anna en Olaf zullen de kinderen feestelijk vermaken met een kinderdisco en samen met de kinderen de bekende frozen-liedjes zingen. Hierna is er een moment voor een meet-and-greet, waarbij de personages met de kinderen op de foto zullen gaan.

Deel dit bericht met je vrienden!